Vælg en side

Udtalelser

Jeg har hele mit liv søgt efter ”noget” der kunne give mig fred i sindet. Jeg har søgt RIGTIG mange steder, og afprøvet RIGTIG mange forskellige metoder. Det skulle så først lykkedes mig i en alder af 58 at finde det rigtige.
Ho’oponopono er fantastisk. Det giver sjælefred at udøve. Det er ikke svært. Man skal ikke forestille sig noget, man skal ikke sidde stille mens man gør det, man kan gøre det mens man gør andre ting og man skal ikke være speciel eller særlig for at det kan virke for een.

Det bedste ved det hele er dog Sørens helt helt generøse hjælp til dig.
Det er ikke mit indtryk at det handler om penge for ham. Han leder dig, men giver dig ikke svarene. Han bakke dig op og støtter dig…gang på gang. Han ved præcis hvor skoen trykker og hjælper dig til indsigter du i din vildeste fantasi ikke troede muligt.
Søren er der, hvor du er, og jeg har aldrig mødt en mand som på den måde tager dig i hånden men samtidig også kræver noget af dig og forstår at få dig til at blive ved.

Jeg kan ærligt sige at jeg er solgt til Ho’oponopono, men med Sørens støtte og mentoring kan jeg for første gang i mit liv sige at jeg er i bedring.

TAK for din hjælp Søren
Mange hilsner fra Charlotte Boesen – Biofeedback Aalborg

Ydmyg og nede på jorden selvudvikling.

De 4 afteners Ho’oponopono online-workshops har været rigtig givtige, og Søren har en meget ydmyg og nede på jorden tilgang til tingene, der smitter enormt. Han virker kompetent og meget Kærlig, på den ubetingede måde.

Kh Simon

Kære Søren,

Jeg altid har været en søgende sjæl, jeg har fulgt utallige kurser, samt læst metervis af spirituelle selvudviklingsbøger. Det har jeg gjort siden jeg i firserne stødte på Louise Hays bog: Helbred dit liv som i den grad fangede mig.

Det ene kursus eller bog førte det næste med sig indtil jeg for nylig stødte på ho’oponopono via dig Søren og blev draget af den enkelthed og lethed der ligger i denne lære – samtidig med at den er dybt spirituel.

Jeg er tiltrukket af at jeg ikke skal se på mig selv som et evigt forbedringsprojekt, for vi er jo skabt perfekte! Men at vi benytter ho’oponopono på os selv og vores oplevelser, enkle- ja ligefrem humoristiske redskaber – og på den måde få mere kontakt til vores intuitive klarhed – og når vi gør det så ændre vi også verden.

Og jeg har efter Sørens kursus allerede oplevet at ting i mit liv glider lettere, kunsten er at blive ved med at benytte det Søren underviser i, uden at forvente gevinst, så kommer gevinsten.

Søren er en inspirerende vejleder og en engageret ildsjæl der formår at gøre stoffet levende og vedkommende via bl.a. eksempler fra eget liv, hvilket er vigtigt for selvom det er enkle redskaber er de svære at forstå for hjernen. Eller måske netop derfor…

Kærligst Ea

Efter at have bevæget mig rundt i den spirituelle verden i mange år, i min søgen efter “det rigtige” ÅBNINGEN – evnen til “at se” og evnen til at en udvikling der kunne bringe mig ind i de spor hvor jeg kunne hjælpe andre mennesker til kærlighed er nu kommet til mig, her på det rette tidspunkt i min tilværelse og det er jo ingen tilfældighed.

Den optimisme og pulsering jeg oplever nu bringer mig videre i min udvikling, og jeg glæder mig til endnu i mange år at svinge min spæde drengekrop ud over sengekanten om morgenen og sige et eneste ord, T A K for et fantastisk seminar Søren.

Kærligst fra Svend Lassen (82år)

Mit første møde med denne tilgang til det guddommelige, var de berømte 4 sætninger som de fleste med kendskab til hooponopono kender. Disse passer enormt godt, og er et let tilgængeligt værktøj som altid er lige ved hånden, altså dine tanker. Disse har hjulpet mig på denne måde, at tingene faktisk, når jeg kigger tilbage glider langt lettere, både i parforhold, samt i arbejdsrelaterede praktiske opgaver.

Jeg tænkte, disse fire sætninger har gjort så meget, med så lidt arbejde, at jeg måtte udvide mit kendskab mht ho’oponopono. Og pludselig var online seminaret foran mig. Det var oplagt, det skulle jeg deltage i. Ikke nok med der kom adskillige let, og overskuelige værktøjer til, de blev også givet i en tryg og hyggelig atmosfære sammen med fire andre deltagere. Dette gjorde vi internt havde mulighed for, at dele vores oplevelser med hinanden fra gang til gang.

Afslutnings vis vil jeg sige at Søren har en hjertevarm og medfølende tilgang til os deltagere, og til de spørgsmål der blev stillet.

Jeg vil bestemt gøre brug af redskaberne der fulgte med seminaret.

En sidste ting, så er det en genial måde at udføre det på via online fra din egen stue.

Mange tak Søren.

Kh Mathias.

Min rejse med Søren og Ho’oponopono

I dec. 2014 var mine frustrationer omkring mit liv og min virksomhed så høje, at jeg desperat havde brug for hjælp.

– Min virksomhed kørte ikke som den skulle

– Min økonomi var dårlig

– Mit selvværd var på 0

– Jeg havde det fysisk dårligt

– Jeg sov ikke om natten

– Jeg fungerede ikke om dagen

– Energien var meget lav

– Osv osv……….

Jeg tog derfor en beslutning for godt et år siden – nemlig den, at starte et udviklingsforløb hos Søren.

Først med et intensivt kursus på 2 dage i Ho’oponopono og mulighederne med det. Efterfølgende samtaler på Skype, hvor jeg løbende har fået opgaver og healing via Søren.

Hvad har det givet mig?

Jeg er nu i besiddelse af værktøjer til at håndtere en uovertruffen udvikling, som jeg ikke før har kendt til. Der har udviklet sig en selvkærlighed, som er så dyb at det er svært at beskrive med ord. Det er noget der skal opleves på egen krop og sjæl.

Så hvis du har lyst til at finde ud af hvad du virkelig – virkelig – virkelig er, så kan jeg fra det dybeste og varmeste anbefale, at tage på en indre rejse med Søren. Det er udfordrende – det er trygt – det er spændende – det er helt fantastisk. Det er som en førstegangs fødsel – man er slet ikke klar over inden, hvor godt det bliver.

De opgaver jeg har fået undervejs – ser ud på en` måde, når jeg får dem og når jeg så har arbejdet med dem, ser det helt anderledes og meget mere fantastisk ud, end jeg på nogen måde kunne forestille mig, inden jeg gik i gang.

Gitte Ulsø

Podcast om ho'oponopono med en klient.

Søren tak for i dag, jeg er så glad for at jeg begav mig ud på ho’oponopono rejsen med dig som guide, ud i et ukendt og meget anderledes land – med rysten og bæven i starten fordi det krævede overgivelse – det var så pokkers svært at slippe den hårdt tilkæmpede følelse af kontrol over mit liv som jeg klamrede mig til. Ja jeg var ind imellem rædselsslagen! Jeg troede jeg ville blive sindssyg hvis jeg opgav ‘mig selv’, fik hjertebanken og mareridt, og var tit ved at hoppe fra.

Takket være din opmuntrende støtte og kærlige tålmodige væsen kom jeg igennem krisen og lige nu tegner det til at være noget af det bedste jeg har gjort i mit liv! jeg har fået mere ro på, ser ting falder på plads, slapper mere af end nogen sinde før. Kan du huske jeg fortalte om min utålmodighed? Jeg er ved at opdage at der ikke er noget jeg skal nå. Ingenting. Bare være. Det er en dejlig følelse tak for at indgyde mig tro og tillid til at jeg er ok præcis som jeg er med al min tvivl, mine følelser og tanker…

Jeg elsker dig – Undskyld – Tilgiv mig – tak.
Kærligst Eva

Jeg tilmeldte mig Sørens ho’oponopono foredrag/workshop ’Tilgivelse – hvad er tilgivelse og hvorfor du bør praktisere det’ i februar 2013. Jeg var på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg var nyskilt efter 26 år i forhold/ægteskab, og det sidste, jeg havde lyst til, var at tilgive min eksmand. Netop derfor tænkte jeg, at jeg var nødt til at ’lære’ noget om tilgivelse.

Jeg er ikke et spirituelt menneske – jeg vil snarere beskrive mig som meget rationel og analyserende – og søger en forklaring på det meste. Der gik derfor lidt tid under foredraget, før jeg forstod, hvad tilgivelse handler om. Det handler netop ikke om at gå hen til den person, som har gjort én ondt og sige, at man tilgiver vedkommende, men om at tilgive inden i sig selv og dermed sætte sig selv fri. Derudover skulle jeg også kæmpe med min modstand mod ikke at forstå rationelt, hvorfor og hvordan det virker – men bare acceptere, at det virker. Som Søren sagde: Du behøver ikke at forstå det – bare gør det!

Som sagt så gjort – for efter foredraget havde jeg en 13 km lang cykeltur, og hvad var mere oplagt end at bruge den til at tilgive – der var alt at vinde og intet at tabe. Jeg tilgav alt, hvad jeg kunne indeni mig selv – alverdens ting, som min eksmand havde gjort og sagt, og jeg blev ved og ved på hele cykelturen.

Resten af dagen gik med andre aktiviteter, og først hen ad aftenen mærkede jeg pludselig en form for lettelse eller måske snarere en lille ændring af min sindstilstand. Jeg følte mig knap så ked af det, som jeg havde gjort indtil nu, og jeg kunne ikke finde andre forklaringer, end at det måtte have noget med tilgivelsen at gøre.

Siden den dag begyndte jeg så småt at få det bedre og bedre, mens praktisering af tilgivelse blev mere og mere naturlig for mig. Jeg tilgiver stadig – måske ikke hver dag – men enten når jeg bliver overmandet af negative tanker forbundet med min eksmand, eller når jeg oplever forskellige former for uretfærdigheder.

Kærlig hilsen
Birgit