Ho’oponopono Start
Onlineforløb

Få det for kr. 197,-

Karma Lov

Udfordringer af enhver art kan opløses gennem ho’oponopono. Hemmeligheden er, at den skadelige årsag af karma kan opløses. Du kan med disse 4 præcise øvelser opleve virkningen, af det ho’oponopono jeg underviser i.

Sæt ‘tingene’ korrekt

Ho’oponopono betyder at sætte ‘tingene’ korrekt, tilbage til udgangspunktet fra kilden.

At frigive (oki) alle “aka ledninger” og/eller forbindelser der indeholder ubalance, uharmoniske og negative situationer.

At nå balance (Kaulike) og fred i sindet (Maluhia), inden i og i verden.

Manifestation af healing, både åndeligt og mentalt, således at det opleves både fysisk og materielt.

Gemmen “eksorcisme” (Ho’omahiki), hjælpe frigivelsen af jordbunden ånd eller ånder fra enkeltpersoner, steder, situationer eller objekter.

Reinkarnation: Frigivelse (Ho’okino Hou ia) af enkeltpersoner fra ulykkelige, negative oplevelser i tidligere liv; løsning og fjerne traume fra underbevistheden uden at skabe stress.

Frigivelse fra loven om årsag og virkning, som ellers dominerer igennem hele livet og hele levetiden.

Charlotte skrev:
Jeg har hele mit liv søgt efter ”noget” der kunne give mig fred i sindet. Jeg har søgt RIGTIG mange steder, og afprøvet RIGTIG mange forskellige metoder. Det skulle så først lykkedes mig i en alder af 58 at finde det rigtige.
Ho’oponopono er fantastisk. Det giver sjælefred at udøve. Det er ikke svært. Man skal ikke forestille sig noget, man skal ikke sidde stille mens man gør det, man kan gøre det mens man gør andre ting og man skal ikke være speciel eller særlig for at det kan virke for een.

Det bedste ved det hele er dog Sørens helt helt generøse hjælp til dig.
Det er ikke mit indtryk at det handler om penge for ham. Han leder dig, men giver dig ikke svarene. Han bakke dig op og støtter dig…gang på gang. Han ved præcis hvor skoen trykker og hjælper dig til indsigter du i din vildeste fantasi ikke troede muligt.
Søren er der, hvor du er, og jeg har aldrig mødt en mand som på den måde tager dig i hånden men samtidig også kræver noget af dig og forstår at få dig til at blive ved.

Jeg kan ærligt sige at jeg er solgt til Ho’oponopono, men med Sørens støtte og mentoring kan jeg for første gang i mit liv sige at jeg er i bedring.

TAK for din hjælp Søren
Mange hilsner fra Charlotte Boesen – Biofeedback Aalborg

På dette onlineforløb, præsenterer jeg dig for 4 ho’oponopono værktøjer. Områder som disse 4 værktøjer kan hjælpe dig med er, at give slip, opløse smerte, og beskyttelse fra omgivelserne.

Du vil kunne opleve hvorfor ho’oponopono er så kraftfuld.

BONUS

I en EKSTRA lektion, undervise jeg dig i, hvordan du sætter dig selv i tilstanden af AWARENESS.

I din tilstand af AWARENESS, har du fuld adgang til at se, hvad der virkelig sker i verden.

Tilstanden af awareness, er meget udfordrende for de fleste mennesker at sætte sig selv i. For at du kan træffe de helt rigtige beslutninger for dig selv, er du nødt til ved selvsyn at se hvad der virkelig sker, for når andre mennesker fortæller dig hvad der sker, vil du altid hører forskellige holdninger, og holdninger som tit ikke er baseret på at kunne “se”.’


SÅDAN FOREGÅR DET

Forløbet er online, og foregår hjemme hos dig selv. Alt du skal bruge er en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent sind. Første lektion får du når du har købt adgang, de efterfølgende lektioner kommer med én uges mellemrum.

Undervisningsmaterialet
Undervisningsmaterialerne består af videoer, lydfiler og pdf-dokumenter.

I dit tempo
Du kan selvfølgelig gennemgå undervisningen i dit tempo, da du har evig adgang.

Sparring
Under hver lektion, har du mulighed for at stille spørgsmål.

Materialet er dit
Til evig eje er alt materialet dit. Du kan downloade alt hvad forløbet indeholder, alle lektioner samt alle øvelser, processer og værktøjer + du har ‘evig’ online adgang til undervisningen.

Beskrivelserne på denne side, er ikke en del af denne undervisning, men hvad du på sigt ville kunne mestre, hvis du modtager mere ho’oponopono undervisning.

Jævnligt stillede spørgsmål

Hvad betyder ho’oponopono?

  • ho’o – at gøre, skabe eller tilvejebringe.
  • pono – rigtigt, i perfekt orden.
  • ponopono – i orden, tage hånd om, deltage i hvad der socialt godkendt og ønskeligt.
  • ho’oponopono betyder “at gøre rigtigt”, “at rette fejl”.

Hvad er Ho’oponopono?

Ho’oponopono er en meget gammel hawaiiansk kunst i problemløsning. De oprindelige hawaiianere, de første mennesker der levede på Hawaii, praktiserede det. Ihaleakalá Hew Len, min Ho’oponopono lærer, mener at disse hawaiianere oprindeligt kom fra andre galakser. Morrnah Simeona (Ihaleakalá’s lærer) bragte disse lærdomme til os, og opdaterede dem til moderne tider.

Hvad er Aumakua, Uhane, Unihipili?

  • Aumakura er superbevidstheden, den del af dig der kommunikere med universet – med Gud og med alt andet.
  • Uhane er din bevidsthed.
  • Unihipili er din underbevidsthed og indre barn, her er alle dine data, erindringer og det vi betegner som egoet.

Ho’opnopono er ikke et quick-fix til himmeriget

Du skal være engageret for høste frugterne, i din praktisering af ho’opnopono, det kræver at du bliver i processen, indtil frugterne høstes, men så kan du også høste igen og igen og igen.