HO’OPONOPONO START
Et Mini Online Forløb

Ho’oponopono Danmark og Søren Egstrup tilbyder lige nu dette onlineforløb.
Alle kan være med til en pris på blot kr. 100,-

Dette START forløb er helt, helt grundlæggende ho’oponopono undervisning, og er absolut kun begyndelsen til at erhverve sig disse fantastisk redskaber.

Søren Egstrup

Karma Lov

Karma hemmeligheden om gevinst og tab. Livslange elendigheder og lidelser kan bringes til ophør gennem ho’oponopono processerne, således at Karmisk gæld både kan opløses og undslippes. Hemmeligheden er, at den skadelige del af kæden af årsagssammenhæng kan skæres over og dermed blive immun overfor loven om karma. Du kan sige farvel til din elendighed og lidelser for evigt.

Sæt ‘tingene’ korrekt 

Ho’oponopono betyder at sætte ‘tingene’ korrekt, tilbage til udgangspunktet fra kilden.

At frigive (oki) alle “aka ledninger” og/eller forbindelser der indeholder ubalance, uharmoniske og negative situationer.

At nå balance (Kaulike) og fred i sindet (Maluhia), inden i og i verden.

Manifestation af healing, både åndeligt og mentalt, således at det opleves både fysisk og materielt.

Gemmen “eksorcisme” (Ho’omahiki), hjælpe frigivelsen af jordbunden ånd eller ånder fra enkeltpersoner, steder, situationer eller objekter.

Reinkarnation: Frigivelse (Ho’okino Hou ia) af enkeltpersoner fra ulykkelige, negative oplevelser i tidligere liv; løsning og fjerne traume fra underbevistheden uden at skabe stress.

Frigivelse fra loven om årsag og virkning, som ellers dominerer igennem hele livet og hele levetiden.

{

Udtalelse

Jeg har hele mit liv søgt efter ”noget” der kunne give mig fred i sindet. Jeg har søgt RIGTIG mange steder, og afprøvet RIGTIG mange forskellige metoder. Det skulle så først lykkedes mig i en alder af 58 at finde det rigtige.
Ho’oponopono er fantastisk. Det giver sjælefred at udøve. Det er ikke svært. Man skal ikke forestille sig noget, man skal ikke sidde stille mens man gør det, man kan gøre det mens man gør andre ting og man skal ikke være speciel eller særlig for at det kan virke for een.

Det bedste ved det hele er dog Sørens helt helt generøse hjælp til dig.
Det er ikke mit indtryk at det handler om penge for ham. Han leder dig, men giver dig ikke svarene. Han bakke dig op og støtter dig…gang på gang. Han ved præcis hvor skoen trykker og hjælper dig til indsigter du i din vildeste fantasi ikke troede muligt.
Søren er der, hvor du er, og jeg har aldrig mødt en mand som på den måde tager dig i hånden men samtidig også kræver noget af dig og forstår at få dig til at blive ved.

Jeg kan ærligt sige at jeg er solgt til Ho’oponopono, men med Sørens støtte og mentoring kan jeg for første gang i mit liv sige at jeg er i bedring.

TAK for din hjælp Søren
Mange hilsner fra Charlotte Boesen – Biofeedback Aalborg

“Du skal elske din næste som dig selv”, står der skrevet i de gamle tekster. I A Cours in Miracles kan vi læse “At elske sig selv, er at heale sig selv”. 

Det ser nu ikke ud til at mange har denne selvkærlighed – som f.eks. intet har med at fortælle dig selv igen og igen at du er dygtig og god til det du arbejder med, men det er når du i spejlet møder dine egne øjne, og en dybtfølt selvomsorg erkendes.

Det er også, hvis du har en begyndende influenza, og du med det samme ved, at du fik udsat dig selv for muligheden for at få influenza, men i stedet for at holde fokus på den begyndende influenza, mærker du dybt i dit hjerte, at alt er okay, og du overgiver dig til dit inderste, som så meget hurtigt sørger for at heale denne begyndende influenza.

SÅDAN FOREGÅR DET

Online gruppeforløb, hjemme hos dig selv.

I hvert af de fire lektionerne, får du helt unikke teknikker, og du kan påbegynde dette online forløb lige når det passer dig. Der er 4 dage mellem hver lektion, og du modtager automatisk e-mails som giver dig adgang til lektionerne.

Alt du skal bruge er en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent hjerte. Under hver lektion, kan du stille spørgsmål, og svar kommer enten som et direkte tekstsvar eller som videosvar, alt efter hvor omfattende mit svar bliver.

Dette er onlineforløb med fuld support, nærmest en perfekt måde at modtage undervisning på, for du er med på tidspunkter der passer dig, du logger dig ind på undervisningssiderne når du har tid og stiller spørgsmål når du har tid. Alle indkomne spørgsmål besvares løbende, gennem forløbet.

Beskrivelserne på denne side, er ikke en del af denne undervisning, men hvad du på sigt ville kunne mestre, hvis du modtager mere ho’oponopono undervisning.