Zero Limits 

Zero Limits – The Secret Hawaiian System for Wealth, Health, Peace, and More, er en bog skrevet af Joe Vitale og Ihaleakala Hew Len (min ho’oponopono lærer) og kan være en fantastisk start på at opdage hvad ho’oponopono er. Ikke mindst hvad du kan udrette med disse fantastiske processer bliver beskrevet fra mange forskellige vinkler.

På en spændende måde inspirer Joe Vitale dig til at blive fanget af denne bog, og han fanger dig gennem hele bogen med hans fantastiske måde at formidle på.

Som Joe Vitales også udtrykker, er bogen absolut ikke en dybdegående læring i hvordan du praktiserer ho’oponopono, mere en fantastisk indføring ind i denne verden af ho’oponopono – og undervisningsmæssigt berører den få eksempler på ho’oponopono processer.

Vi kan læse at Joe Vitales tabte 40 kg efter han havde åbnet sig overfor, det han beskriver som “en ny måde at have ønsker på”. Joe fortæller også på sin måde hvordan Ihaleakala kurerede et helt hospital for psykisk syge, og fortsætter med hvorfor de fleste selvhjælps kurser og visions kurser i hans øje fejer.

Joe udtrykker sin “næste” ubeskrivelige transformation han er gået gennem efter at havde modtaget undervisning fra Ihaleakala Hew Len, og at han har fået succes uden over sin forståelse, at han har fået nye færdigheder samt en forståelse ord ikke kan beskrive. Det er værd at bemærke at Joe tydeliggør, at bogen er set fra han verden og at andre kan have en anden erfaring og opfattelse.

En del af bogen handler om Joes samvær med Ihaleakala, og de oplevelser de har sammen, samt selvfølgelig Joes syn på at tage hundrede procent ansvar.

 

 

 

 

 

GemGem

Nulstil glemte passwords
Indtast din e-mailadresse, hvis du ønsker en ny adgangskode sendt