Ho’oponopono Online Kursus

Et selvstudie uden tidsbegrænsning

Gratis ho'oponopono undervisning
Denne ho’oponopono undervisning giver dig virkelig muligheden for at heale og give slip på fortiden, hele og rydde op i relationer til andre samt at gøre op med disharmonier som skaber sygdomme og andre lidelser. Og så kan du endda komme i gang med dette ho’oponopono kursus i dag. Det er som at låse op til dit hjertes dybde.

 

Du behøver ikke tro på det!
Du behøver ikke være overbevist om det!
Du skal blot praktisere det … derved og kun ved praktisering oplever du virkningen af ho’oponopono.

Køb adgang til ho’oponopono online kursus

Kr. 2.175,-

Du kan også overføre betalingen via:
Mobile Pay: 50131300 eller
Jyske Bank: Reg.: 5064 Konto: 0001422345

Undervisningen i dette kursus

Du bliver gennem niveauerne undervist i over 25 forskellige ho’oponopono værktøjer samt praktiske øvelser, og du modtager indsigt, forklaringer og historier fra mange års ho’oponopono praktisering. Din adgang til kurset udløber ikke, så du har til hver en tid adgang til alt undervisningen. Du har fuld e-mail support i to måneder fra købsdato.

I dybden med indholdet

Undervisningen går i dybden med indholdet, men går især i dybden med hvordan du skal udøve ho’oponopono – som kan og vil variere alt efter hvad du skal bruger det til. Her får du glæde af det jeg har helet i mit liv, den vejledning som jeg har givet til andre der så har hele områder i deres liv, samt den erfaring jeg har med at hele andre via ho’oponopono processerne. Du kan se eksempler på dette på nogle af de andre sider.

Niveau #1 | Energierne og samarbejdet

Du bliver undervist i helt grundlæggende ho’oponopono metoder, noget du øjeblikkelig vil kunne bruge til at forbedre dit liv. Samarbejdet mellem underbevidsthed, bevidsthed og superbevidsthed. Jeg vil godt love dig meget hurtige effekt, blot efter at have arbejdet med dette niveau.

Niveau #2 | Det vigtige samarbejde

Unihipili er nøglen i ho’oponopono, og nøglen til mere lys og færre negative blokeringer. Ud af de 12 lektioner på dette niveau vil den guidet meditation mellem dig og din Unihipili vil helt sikker være en du vender tilbage til igen og igen. Du føres igennem hvordan du skaber kontakt til din underbevidsthed – din Unihipili, samt hvordan du bliver gode venner med netop denne del af dig, således at din bevidsthed og din underbevidsthed får et bedre samarbejde.

Niveau #3 | Udfordringerne

Du undervises i hvordan vi indenfor ho’oponopono beskriver udfordringer og problemer – du vil efterfølgende blive mere og mere klar over, hvorfor du oplever udfordringer samt hvad du nu skal gøre for at løse dem. I de 13 lektioner underviser du i, hvor det set med ho’oponopono øjne især kan gå galt, og hvorfor det måske tidligere er gået galt for dig.

Niveau #4 | Processer og værktøjer 1

Her underviser du gennem 18 lektioner i flere både små og større processer og værktøjer – glæd dig til dette, og vi kikker på hvordan du skal bruge dem i din dagligdag for at opleve størst effekt, således at du kan bruge de processer og værktøjer der virker bedst i en given situation.

Niveau #5| Processer og værktøjer 2

Vi forsætter hvor niveau #4 sluttede, men flere processer og værktøjer, som eksempelvis rensning af pengeproblemer, rensning at ting, og rensning af din bolig. Vi kommer også omkring fælderne vi kan falde i når vi udfører disse processer, og så kikker vi på hvordan du bedst for sammensat din hverdag som nu indeholder ho’oponopono, samt hvordan du kommer længst på kortest tid.

Fordelene ved e-learning

Det er Internetbaseret undervisning, der henvender sig til alle der ønsker fleksibel undervisning. At modtage undervisning via Internettet er nyt for mange, men dette ho’oponopono kursus giver en række fordele:

  • Du modtager undervisning hjemme, på din computer, tablet eller smartphone – uanset hvor i verden du bor.
  • Det forgår helt i dit eget tempo. Undervisningen foregår i deltagerens tempo, uafhængigt af skemaer og tidsplaner.
  • Deltagerne på et e-kursus har mulighed for at fordybe sig i materiale og kan arbejde med det når tiden og lysten er tilstede.
  • Undervisningen er tilgængelig 24 timer i døgnet.
  • Du har mulighed for at repetere det stof du ikke umiddelbart forstår, uden at opholder de andre deltagere – og du kan komme tilbage til lektionerne igen og igen.
  • Du kan komme i gang med det samme.

Hvis du har spørgsmål til dette kursus, så skriv:

11 + 4 =

Nulstil glemte passwords
Indtast din e-mailadresse, hvis du ønsker en ny adgangskode sendt