Ho’oponopono E-Seminar

Gratis ho'oponopono undervisningDette ho’oponopono e-seminar giver dig virkelig muligheden for at heale og give slip på fortiden, hele og rydde op i relationer til andre samt at gøre op med disharmonier som skaber sygdomme og andre lidelser. Og så kan du endda komme i gang med dette ho’oponopono seminar i dag. Det er som at låse op til dit hjertes dybde.

 

Ho’oponopono er ikke forelæsning, der er indre oplevelser som skaber indre erfaringer.

Du behøver ikke tro på det!
Du behøver ikke være overbevist om det!
Du skal blot praktisere det …
… derved og kun ved praktisering oplever du virkningen af ho’oponopono.

Afsættet er afgørende!
– hvilke ubevidste tanker og vibrationer har du, som kontrollerer dit liv?

Se Video:

Vores sind er som grumset vand,

...ho'oponopono skaber klarhed,

...healing og renhed.

Ho’oponopono hjælper dig til at giver slip på det du ikke er, så du kan finde ud af hvem du virkelig er og forelske dig i dig selv. Først når du elske og acceptere dig selv, kan du elske og acceptere andre. Som du finder dig selv, vil du finde din passion. Som du finder din passion, vil du finde dit formål. Når du finder dit formål og gør hvad du elsker, vil det du har brug for komme til dig. Når du gør hvad du elsker, vil du være glad. Du vil finde dig selv på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og andre vil være i stand til at gøre det samme. Du vil finde ud af, at ho’oponopono er den letteste vej til fred, lykke, kærlighed og succes.

På e-seminaret bliver du undervist i over 25 forskellige ho’oponopono værktøjer samt praktiske øvelser, og du modtager indsigt, forklaringer og historier fra mange års ho’oponopono praktisering. E-seminaret er delt op i 5 niveauer og mellem hvert niveau er der en pause, således at du har tid til at gennemgå alt indholdet og arbejde med det du undervises i. Din adgang til e-seminaret udløber ikke, så du har til hver en tid adgang til al undervisningen.

Undervisningen går i dybden med indholdet, men går især i dybden med hvordan du skal udøve ho’oponopono – som kan og vil variere alt efter hvad du skal bruger det til. Her får du glæde af det jeg har helet i mit liv, den vejledning som jeg har givet til andre der så har hele områder i deres liv, samt den erfaring jeg har med at hele andre via ho’oponopono processerne. Du kan se eksempler på dette på nogle af de andre sider.

Det er de tanker du tillader dig selv at tænke, det er de områder som du giver dit sind lov til at underholde, som bringer dig og dine omgivelser hvad de er.

Alt i dit liv er skabt via dine tanker og følelser, uanset om du er rask eller syg, forholdet af din formue, uanset rig eller fattig, forholdet af dit hjem, uanset om det er lykkelig eller ej, den nuværende tilstand af hver fase af dit liv, er hundrede procent betinget af de tanker og følelser som du har underholdt i fortiden. Og tilstanden af dit liv i morgen, i næste uge, næste år, vil være helt betinget af de tanker og følelser, som du vælger at underholde fra nu og frem. Ho’oponopono hjælper dig til at nedbryde det uhensigtsmæssige mønster.

Niveau #1 | Energierne og samarbejdet

Du bliver undervist i helt grundlæggende ho’oponopono metoder, noget du øjeblikkelig vil kunne bruge til at forbedre dit liv. Samarbejdet mellem underbevidsthed, bevidsthed og superbevidsthed. Jeg vil godt love dig meget hurtige effekt, blot efter at have arbejdet med dette niveau.
Information fra niveau #1

Niveau #2 | Det vigtige samarbejde

Unihipili er nøglen i ho’oponopono, og nøglen til mere lys og færre negative blokeringer. Ud af de 12 lektioner på dette niveau vil den guidet meditation mellem dig og din Unihipili vil helt sikker være en du vender tilbage til igen og igen.

Du føres igennem hvordan du skaber kontakt til din underbevidsthed – din Unihipili, samt hvordan du bliver gode venner med netop denne del af dig, således at din bevidsthed og din underbevidsthed får et bedre samarbejde.
Information fra niveau #2

Niveau #3 | Udfordringerne

Du undervises i hvordan vi indenfor ho’oponopono beskriver udfordringer og problemer – du vil efterfølgende blive mere og mere klar over, hvorfor du oplever udfordringer samt hvad du nu skal gøre for at løse dem. I de 13 lektioner underviser du i, hvor det set med ho’oponopono øjne især kan gå galt, og hvorfor det måske tidligere er gået galt for dig.
Information fra niveau #3

Niveau #4 | Processer og værktøjer 1

 

Her underviser du gennem 18 lektioner i flere både små og større processer og værktøjer – glæd dig til dette, og vi kikker på hvordan du skal bruge dem i din dagligdag for at opleve størst effekt, således at du kan bruge de processer og værktøjer der virker bedst i en given situation.
Information fra niveau #4

Niveau #5 | Processer og værktøjer 2

 

Vi forsætter hvor niveau #4 sluttede, men flere processer og værktøjer, som eksempelvis rensning af pengeproblemer, rensning at ting, og rensning af din bolig. Vi kommer også omkring fælderne vi kan falde i når vi udfører disse processer, og så kikker vi på hvordan du bedst for sammensat din hverdag som nu indeholder ho’oponopono, samt hvordan du kommer længst på kortest tid.
Information fra niveau #5

Niveau #5 Udvidet

Vi tager et nyt step indenfor ho’oponopono. Når vi har arbejdet ét år med basis ho’oponopono er vi klar til næste step. Det er ikke et omfattende trin, nærmest tværtimod, dog afgørende på din rejse med at frigive dine negative indespærrede emotioner.

Få adgang til e-seminaret nu!
Ho’oponopono E-seminar kr. 2.675,-

Mellem niveau #1 og niveau #2 er der 6 dage og mellem resten af niveauerne er der 21 dage. Når et niveau først er åbent for dig, vil du altid kunne komme tilbage og gennemgå alle lektionerne på niveauet, også efter et år eller flere år, du har altså til stadighed adgang til det købte e-seminar. Efter 1. år åbnes din adgang til udvidet ho’oponopono. (dette er med i prisen).

Har du spørgsmål til e-seminaret:

10 + 14 =

Fordelene ved e-learning:
Det er Internetbaseret undervisning, der henvender sig til alle der ønsker fleksibel undervisning. At modtage undervisning via Internettet er nyt for mange, men dette ho’oponopono kursus giver en række fordele:

  • Du modtager undervisning hjemme, på din computer, tablet eller smartphone – uanset hvor i verden du bor.
  • Det forgår helt i dit eget tempo. Undervisningen foregår i deltagerens tempo, uafhængigt af skemaer og tidsplaner.
  • Deltagerne på et e-kursus har mulighed for at fordybe sig i materiale og kan arbejde med det når tiden og lysten er tilstede.
  • Undervisningen er tilgængelig 24 timer i døgnet.
  • Du har mulighed for at repetere det stof du ikke umiddelbart forstår, uden at opholder de andre deltagere – og du kan komme tilbage til lektionerne igen og igen.
  • Du kan komme i gang med det samme.
Nulstil glemte passwords
Indtast din e-mailadresse, hvis du ønsker en ny adgangskode sendt